Feestelijke aftrap Samen Velsen

Feestelijke aftrap Samen Velsen
© Gemeente Velsen


Zaterdag 28 september is de feestelijke aftrap van Samen Velsen. Hoe start je een initiatief? Hoe doneer je je waardebon? In de burgerzaal van het gemeentehuis krijg je er informatie over. Ook van een aantal initiatiefnemers zelf.

Er staan daarnaast een aantal kraampjes in de burgerzaal met informatie. Daar word je wijzer van! Velsen schrijft over Samen Velsen het volgende: “Www.samenvelsen.nl is dé website voor bewonersinitiatieven in de gemeente Velsen. Op deze site kunnen inwoners samen met buren sparen voor initiatieven die hun straat of wijk nog mooier, leuker of beter maken en voor meer contact met de buren zorgen. Bijvoorbeeld voor een leuke sportmiddag met de kinderen uit de wijk. Of om gezamenlijk de straat op te fleuren met nieuwe planten en bloemen.”

“De gemeente Velsen wil graag samenwerken met inwoners om de leefkwaliteit in de wijken te verbeteren. Inwoners weten het beste wat hun wijk nodig heeft. Via Samen Velsen kun zij een initiatief starten en eenvoudig en snel zelf middelen en vrijwilligers verzamelen om hun initiatief uit te voeren.”

De aftrap is van 14.00 – 16.00 uur in de burgerzaal. Wethouder Bram Diepstraten opent de bijeenkomst feestelijk. RTV Seaport gaat de komende weken schrijven over verschillende initiatieven. Hou de website in de gaten! Samen Velsen is een onderdeel van Samenspel Velsen.