Sfeer, interviews en meer live vanaf Summer Park Sessions

Sfeer, interviews en meer live vanaf Summer Park Sessions

Dit weekend zijn de radiomakers van RTV Seaport te vinden in Park Velserbeek. Het park staat dit hele weekend in het teken van de vierde editie van Summer Park Sessions. Met een nieuwe mobiele radiostudio doen wij live verslag van de sfeer en spreken we lokale artiesten en bezoekers. Luister zaterdag en zondag tussen 11 en 17 uur mee via de radio op 107.8 FM, of rtvseaport.nl/live-radio/.

Het festival, wat focust op cultuur en lokale verenigingen, dat wil RTV Seaport natuurlijk niet missen! Diverse presentatoren doen mee aan de live radio-uitzending vanuit Velserbeek Park. Beide dagen zal er live worden uitgezonden en spreken we zoveel mogelijk lokale makers, artiesten en gezelschappen voor de microfoon. Dit is de vuurdoop voor de nieuwe mobiele radiostudio, waar hard aan is gewerkt achter de schermen.

Genoeg te doen
De afgelopen dagen werd hard gewerkt om Park Velserbeek klaar te maken voor het festival. Bijna 100 vrijwilligers zetten zich in om het weekend tot een succes te maken. Producent Maarten Redeker gaf gisteren nog een vooruitblik van de activiteiten. “Er is genoeg te doen voor iedereen.”