IJmuiden Experience laat IJmuiden van een nieuwe kant zien

IJmuiden Experience laat IJmuiden van een nieuwe kant zien

Per helikopter vanaf het Leonardo Hotel reizen richting Forteiland, hoe uniek is dat? Organisatie PBN organiseerde samen met het Leonardo Hotel een unieke en avontuurlijke dag voor bedrijven rondom groot Amsterdam en Noord-Holland. Met deze IJmuiden Experience hoopt de organisatie aan de regio te laten zien wat IJmuiden allemaal in huis heeft en meer mensen hier naartoe te trekken.

De dag begon met een warm welkom en een praatje bij het Leonardo hotel. Vervolgens werden de deelnemers per helikopter vervoerd naar Forteiland. Via een prachtige route kregen zij in vogelvlucht een aantal prachtige uitzichten op IJmuiden te zien. Eenmaal op het eiland stond een avontuurlijk parcours op de planning. Ook kregen de deelnemers natuurlijk een kijkje op Forteiland zelf.

Het doel van de dag: IJmuiden meer op de kaart brengen onder bedrijven. “Op deze unieke manier, met een helikopter, leek het ons fantastisch om IJmuiden vanuit deze hoek te laten zien. Dát is de IJmuiden Experience,“ aldus Daan van PBN.

Daan kijkt zelf terug op een fantastisch geslaagde dag. “Super leuk dat er zo veel mensen interesse hadden in IJmuiden.” Hij hoopt het vaker te kunnen doen en meer mensen naar het Forteiland te krijgen.