Ook in tweede helft zomervakantie veel gratis activiteiten Zomerpret Velsen

Ook in tweede helft zomervakantie veel gratis activiteiten Zomerpret Velsen

De eerste weken van Zomerpret Velsen zitten erop! De 20 deelnemende organisaties maken zich klaar voor de tweede helft van de zomervakantie met wederom een divers aanbod van gratis activiteiten in de gemeente Velsen.

De afgelopen drie weken hebben kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar mee kunnen doen aan de meest uiteenlopende en gratis activiteiten. Lydia Moreira, coördinator van Zomerpret Velsen en werkzaam bij Welzijn Velsen voegt daaraan toe: ‘’Veel activiteiten zaten razendsnel vol en ook de inloopactiviteiten werden goed bezocht. Om zo veel vrolijke en enthousiaste kinderen te zien genieten van het diverse aanbod doet ons als organisatie goed.”

“Zo ontmoette ik tijdens de zangworkshop een achtjarig meisje. Op de vraag hoe zij de workshop had ervaren antwoordde zij vol trots: ‘Dit is de mooiste dag van de wereld’. Daar word je toch blij van! Hier doen we het voor. Ik kijk dan ook ontzettend uit naar het tweede deel van het Zomerpret-programma’, sluit Lydia af.

De 20 deelnemende organisaties maken zich op voor de tweede helft van de zomervakantie met onder meer sport-, spel en zwemactiviteiten, luchtkussens, een stormbaan, oud-Hollandse spelletjes, workshops zoals ukelele spelen en handboogschieten, zangles, beachgames, suppen, lasergamen, een matrozenspeurtocht én een panne knock-out toernooi.

Aanmelden voor deze gratis activiteiten kan via www.welzijnvelsen.nl/zomerpret. Zomerpret Velsen wordt afgesloten met een groot slotfeest op de laatste vrijdag van de zomervakantie.