Zomerpret is begonnen

Zomerpret is begonnen

Gisteren vond de opening van Zomerpret 2024 plaats. Kids konden meedoen aan Cowboys & Girls kinderfestival in Sporthal Oost in IJmuiden. Wethouder Bram Diepstraten van Gemeente Velsen deed samen met Lydia Moreira van Welzijn Velsen de opening.

Zomerpret
Tijdens de hele zomervakantie, van zondag 21 juli tot en met vrijdag 30 augustus 2024, vindt Zomerpret Velsen plaats in en rondom gemeente Velsen. Zomerpret wordt gecoördineerd door Welzijn Velsen. Dit jaar hebben ze in samenwerking met zo’n 20 verschillende organisaties een fantastisch programma samengesteld. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen deelnemen aan diverse sport- en spelactiviteiten.

Plezier voor Iedereen
De Gemeente Velsen vindt het belangrijk dat kinderen in Velsen tijdens de zomervakantie actief en bewegend blijven. Ook kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking worden niet vergeten. Zo kunnen alle kinderen samen met leeftijdgenootjes plezier maken. Bovendien zijn de activiteiten gratis bij te wonen.

Wil je ook leren boogschieten of misschien liever surfen of suppen, kom dan naar (een van de) activiteiten van Zomerpret. Lees meer op welzijnvelsen.nl/zomerpret/