Nog één cadeaubon te winnen, vul nu RTV Seaport vragenlijst in!

Nog één cadeaubon te winnen, vul nu RTV Seaport vragenlijst in!
Andreas Breitling via Pixabay

Redactie RTV Seaport

Om de content van RTV Seaport nog meer te verbeteren, horen de makers graag van inwoners wat ze het liefste voorbij zien komen. De omroep vraagt Velsenaren middels een enquête om hun input en reacties te geven. Deelnemers maken kans op een cadeaubon ter waarde van 50 euro. De eerste bon is inmiddels verloot. Reageer uiterlijk 18 juli en maak kans op de laatste cadeaubon!

Van festivals, politiek, sport, cultuur, en recreatie; RTV Seaport houdt je op de hoogte van alles wat er in gemeente Velsen gebeurt. RTV Seaport is dé lokale omroep in Velsen. Samen met ruim 50 vrijwilligers wordt er nieuwscontent gemaakt voor radio, televisie en internet. De omroep is achter de schermen hard aan het werk om de professionaliteit en journalistiek naar een hoger niveau te brengen. En daarbij hebben we de stem van de Velsenaar hard nodig.

Reactie geven
Wat vind je van de radioprogramma’s, TV programma’s en videoreportages? En hoe vaak bezoek je de RTV Seaport website? Op deze en andere vragen kun je reageren via de enquête. Ga naar rtvseaport.nl/enquete en vul de vragenlijst daar in. Het invullen duurt maar 5 minuten. Je maakt kans op een waardebon van de Drankenier IJmuiden ter waarde van 50 euro. Kans maken op de cadeaubon kan tot en met 18 juli. Vul ‘m in, en win!