Popkoor MultiVocaal en De Jonge Stem op Plein 1945

Popkoor MultiVocaal en De Jonge Stem op Plein 1945

Op zaterdag 13 juli zullen Popkoor MultiVocaal en De Jonge Stem optreden op Plein 1945. Dit evenement biedt een mooie gelegenheid om kennis te maken met deze twee culturele verenigingen.

Deze optredens zijn de laatste in een reeks activiteiten om Plein 1945 te verlevendigen. Binnen de visie Pont tot Park is het plan om van Plein 1945 een horecaplein te maken. Om het plein nu al extra sfeer te geven, zijn er sinds 15 juni 280 bloembakken opgehangen aan de balkons van de omliggende woningen. Lokale culturele gezelschappen treden op om het plein te verlevendigen met activiteiten.

Op zaterdag 13 juli om 15.00 uur zal Popkoor MultiVocaal een openbare repetitie geven. Corrie Uijtendaal van MultiVocaal zegt: “Optreden is gewoon leuk en dat willen we laten horen. Plein 1945 is een soort open podium en dat spreekt ons wel aan.” Om 16.00 uur volgt De Jonge Stem, een musicalvereniging die al 71 jaar bestaat. Zij zullen een voorproefje geven van hun aankomende musical ‘Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?’.

Verschillende verenigingen hebben zich aangemeld om Plein 1945 te verlevendigen met activiteiten. Leuke ideeën voor het plein kunnen gemeld worden bij Floor Thomasse, de transformatieloods van Velsen, via floor@stadenco.nl.