Dreambirds en Seniorenkoor Vitaal binnenkort op Seaport TV

Dreambirds en Seniorenkoor Vitaal binnenkort op Seaport TV

Het RTV Seaport Cultuur uurtje keert terug! Aankomende weken kun je genieten van splinternieuwe optredens van Zanggroep Dreambirds en Velser Seniorenkoor Vitaal. Kijk de komende zondagen vanaf 14.00 uur mee via Ziggo kanaal 37 of KPN kanaal 1490, of online via rtvseaport.nl/live-tv

Op 30 juni is er een optreden te zien van Dreambirds. Deze werd eind mei voorgedragen in het Kruispunt in Velserbroek. De week daarna klinkt het Velser Seniorenkoor op de zender van RTV Seaport.

In onderstaande video zie je alvast een voorproefje van het optreden. Hier zingen beide groepen gezamenlijk Hallelujah.

De opvolgende weken staan er optredens op de planning die terugkeren, deze zijn tijdens het vorige seizoen al een keertje vertoond.

Cultuur uurtje
Deze uitzendingen zijn onderdeel van het cultuur uurtje van RTV Seaport. Elke zondagmiddag krijgt er een andere lokale vereniging het podium op de televisiezender. Elke week weer een verrassend optreden van lokaal talent!

Aanmelden
Verenigingen die mee willen werken aan het cultuur uurtje van RTV Seaport kunnen hun optredens aanmelden voor opname. Ook is er ruimte voor bestaande opnames. Geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar s.koster@rtvseaport.nl  voor meer informatie.

Kijk mee via Ziggo kanaal 37 of KPN kanaal 1490, of online via rtvseaport.nl/live-tv