Heerlijkheid tijdens viering Midzomer!

Heerlijkheid tijdens viering Midzomer!

Zaterdagavond 22 juni en zondag 23 juni wordt het midzomerfeest gevierd bij Heerlijkheid Brederode. Er is van alles te doen voor jong en oud. Luister naar inspirerende verhalen en geniet van het geluid van het orkest.

De avond begint zaterdag met magische verhalen van afwisselende vertellers. U wordt meegenomen in de wereld van midzomer. Tussen de verhalen door treedt het Symfonie Orkest op. Dit maakt het plaatje perfect! De aanvang is vanaf acht uur maar u kan al inlopen vanaf zeven uur. U kunt tien euro entree betalen bij de poort.

Houd u van de betoverende klanken van een harp? Zondag ochtend brengt harpiste Mirham Rietberg met grote en kleine harpen een afwisselend programma. Het outdoor concert duurt een uur en vind plaats op de binnenplaats van de Ruïne. Entree is vanaf half elf. Tickets kost tien euro inclusief bezoek Heerlijkheid Brederode. U kunt uw ticket bemachtigen bij de kassa.

Zondagmiddag draait het om de jeugd. Met de beste verhalenvertellers wordt het een hele middag vol plezier. Aanvang is vanaf een uur en het eindigt om 4 uur. Elk halfuur start een verhaal. De lengte kan variëren tussen een kwartier á twintig minuten. Voor volwassen is de entree zes euro en voor kinderen onder 12 kost het maar vier euro!