Sportloket Velsen centraal in live radioprogramma Helden van Velsen

Sportloket Velsen centraal in live radioprogramma Helden van Velsen
Eric Smit op de Sport- en cultuurmarkt 2022

Sinds 1 januari 2023 werkt de afdeling sport van de gemeente Velsen samen met de landelijke organisatie SRO, dat staat voor Sport, Recreatie en Onderwijsvoorziening. Vanmiddag is Eric Smit, coördinator van Sportloket Velsen, van 17 tot 18 uur te gast in het live radioprogramma Helden van Velsen.

De presentatoren gaan met hem in gesprek over de ervaring van de samenwerking, maar vooral ook over de toekomst van de sport in Velsen.

Het gemeentelijk sportbeleid wordt uitgevoerd door de afdeling Sportloket Velsen – SRO Velsen BV. Bij de afdeling werken circa 50 medewerkers. De belangrijkste taken zijn de exploitatie van de gemeentelijke sportaccommodaties, schoolsport en sportstimulering.

Rond half zes wordt gebeld met Dennis Sintenie. Hij geeft een toelichting op het programma van het Havenfestival IJmuiden, dat dit weekend plaatsvind in en rond de havens.

Het programma wordt vanmiddag gepresenteerd door Steffan te Beest en Netty Struijs. Helden van Velsen is te beluisteren via de Ether op107,8 FM en te zien via de webcam op Ziggo 37 en KPN 1490.