Sportweekend van 14 tot 16 juni

Sportweekend van 14 tot 16 juni
Pixabay - Squirrel photos

Op vrijdagavond 14 juni moesten de heren softballers van Rooswijk een thuiswedstrijd spelen tegen het uit Schagen afkomstige Rangers. De mannen uit Velsen Noord wisten de wedstrijd met 20-10 winnend af te sluiten.

Zaterdagmiddag 15 juni moest Stormvogels op het veld van Hoofddorp de finale van de nacompetitie spelen tegen het Amsterdamse AFC. De IJmuidense vereniging kwam als winnaar het veld af door een door Brian Ezeoke gescoord doelpunt in de 88e minuut. Door dit resultaat is Stormvogels gepromoveerd naar de tweede klasse van het zaterdagvoetbal.

Bij het hockey werden op zondagmiddag 16 juni de laatste wedstrijden van dit seizoen gespeeld. Zowel de dames als de heren van Strawberries speelden een thuiswedstrijd in deze laatste competitieronde. De dames wisten een 2-2 gelijkspel te bewerkstelligen tegen Kraaien en zijn op de 8e plaats geëindigd. De heren namen het op tegen Dopie maar verloren met 0-4. Het herenteam van de ploeg uit Driehuis is op de 7e plaats geëindigd.

Eveneens op deze zondag  een thuiswedstrijd voor de honkballers van Rooswijk. Zij ontvingen ODIZ Frogs uit Wijdewormer en moesten hun meerdere erkennen in het bezoekende team. Er werd met 5-9 verloren.