Martine en Louise Fokkens ouwehoeren met Mark

Martine en Louise Fokkens ouwehoeren met Mark

Dinsdagavond 18 juni van 19:00 – 21:00 uur zijn Martine en Louise Fokkens (82) te gast in de RTV Seaport studio. De Amsterdamse tweelingzussen zijn o.a. bekend van de documentaire ‘Ouwehoeren – Meet the Fokkens’, en boeken als: ‘Ouwehoeren, verhalen uit de Peeskamer’, ‘Ouwehoeren op reis’ en hun laatste boek: ‘Zo groen als gras’.

Martine en Louise praten met Mark Metselaar over hun kleurrijke leven. Een ruime 50 jaar werkten de zussen ‘achter het raam’ op de Wallen in Amsterdam: de intrigerende, maar veelal rauwe wereld van prostitutie. Hoe beland je na opgroeien ‘in een warm nest’ in ‘het rosse leven’? De dames Fokkens vertellen, vaak met veel humor en positiviteit, over wat ze allemaal hebben meegemaakt. Natuurlijk is ook in deze RTV Seaport special veel muziek te horen, verzorgd door DJ Richard van Dorp.

“Wij durven alles te vertellen en geen vraag is ons te gek.” zegt Louise. Martine: ‘Geouwehoerd wordt er toch wel!” Luister mee naar de radiospecial via de Ether op107,8 FM of rtvseaport.nl/live-radio