Nieuwe wethouder Gideon Nijemanting live op radio

Nieuwe wethouder Gideon Nijemanting live op radio
Gideon Nijemanting

Tijdens de live uitzending van het radioprogramma Helden van Velsen is vanavond van 17 tot 18 uur Gideon Nijemanting te gast in de studio van RTV Seaport. Twee weken geleden volgde hij wethouder Marianne Steijn op, die om privéredenen haar functie kortgeleden neerlegde.

Voorlopig neemt Nijemanting de portefeuilles van Steijn over zoals Welzijn, Openbare Ruimte, Jeugdzorg en Armoedebestrijding. Deze zullen vanmiddag niet alleen de revue passeren. De presentatoren willen vooral weten wie Gideon Nijemanting is, wat hem bezighoudt, zijn hobby’s en van welke muziek hij houdt. Daarom is hem vooraf om een aantal verzoeknummers gevraagd, die tijdens het gesprek worden gedraaid.

Rond half zes wordt er gebeld met Hans Jaspers, voorzitter van Stichting Vrienden van Velsen-Noord, organisatie Dorpsfeest Velsen-Noord. Hij zal het programma van dit weekend verder toelichten.

Het programma wordt vanmiddag gepresenteerd door Alex Perukel en Netty Struijs. Helden van Velsen is te beluisteren via de Ether op107,8 FM en te zien via de webcam op Ziggo 37 en KPN 1490.