Geef je op voor Huttenbouw Velserbroek

Geef je op voor Huttenbouw Velserbroek

Aangeleverd

Welzijn Velsen organiseert ook dit jaar in de eerste week van de zomervakantie weer de Huttenbouw in Velserbroek. Huttenbouw Velserbroek vindt plaats van maandag 24 juli tot en met donderdag 27 juli van 10:00 tot 17:00 uur.

Vier dagen lang timmeren kinderen aan een dorp van houten hutten. Tussendoor zijn er verschillende activiteiten waar kinderen aan mee kunnen doen zoals de hindernisbaan, levend stratego en boog- en katapultschieten.

De Huttenbouw is bedoeld voor tieners met een minimumleeftijd van 10 jaar die zelfstandig aan de slag kunnen, dus zonder timmerende ouders en/of verzorgers. Huttenbouw Velserbroek is tegelijkertijd een jongerenproject omdat een 20-tal jongeren de jeugd begeleiden en de horeca, het transport, het sporten en het ’s nachts bewaken van het terrein mede voor hun rekening nemen.

Alle kinderen in de leeftijd van 10 t/m 14 jaar, wonend of schoolgaand in de gemeente, zijn welkom. Locatie is zoals voorgaande edities weer op het natuurterrein aan de Grote Buitendijk in Velserbroek.