RTV Seaport familie Jackson muziek-special

RTV Seaport familie Jackson muziek-special

Maandag 29 augustus, van 19:00-22:00 is er bij RTV Seaport de Familie Jackson muziekspecial. Op de geboortedag van Michael Jackson wordt er muziek gedraaid van Michael Jackson maar ook van andere leden van de familie Jackson. De avond wordt gevuld met bekende klassiekers, maar ook zal er minder bekende muziek voorbij komen. Luister mee via 107,8 FM of rtvseaport.nl/live-radio. 

Door de bekendheid van Michael Jackson, The Jackson 5, The Jacksons, Janet, Jermaine en anderen Jackson-broers en zussen, wordt de familie wel de ‘First Family of Music’ genoemd.

Richard van Dorp, die al bekend staat om zijn muziekspecials, presenteert deze avond samen met Mark Metselaar. Richard vertelt: “We gaan er een mooie avond van maken. Ik wil naast de grote hits ook wat niet-officieel uitgebrachte nummers van Michael Jackson laten horen. Bijna niemand kent ze. Dat wordt bijzonder.”

Mark: “Ik houd van The Jacksons en ging o.a. naar de Michael Jackson’s Dangerous Tour in de Kuip in Rotterdam, de HIStory tour in de Amsterdam Arena en de wereldpremière in Praag, maar ook naar concerten van Janet Jackson, The Jacksons en de nieuwe generatie Jacksons, zoals 3T. Ik vind het mooi om autobiografieën van inspirerende mensen te lezen. Die van Michael Jackson heet ‘Moonwalk’. Maar ook ‘Dancing the Dream’ en andere boeken zijn zeer interessant. Daar gaan we het 29 augustus, de geboortedag van Michael Jackson, vast ook over hebben.”